ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور از ۱۱۰ درصد گذشت
گزارشهای آماری و تحلیلی جدید نشان میدهد که ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور از مرز ۱۱۰ درصد گذشته و البته نمودار رشد این شاخص با شیب بسیار کمتری به نسبت سالهای قبل افزایشی است.به گزارش تسنیم؛ ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور تا پایان خرداد ماه سال گذشته 104.13 درصد با مجموع 83 میلیون و 224 هزار و 134 سیمکارت فعال بود.گزارشهای آماری نشان میدهد که تعداد مشترکان فعال اپراتورهای موبایل تا پایان خرداد ماه امسال به 90 میلیون و 556 هزار و 793 سیم کارت رسیده و همچنان اپراتور اول ارتباطی با در اختیار داشتن سهم 59.48 درصدی بازار در رده اول رقابتی قرار دارد و بعد از آن ایرانسل 36.74 درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده است.اپراتورهای رایتل و سازمان منطقه آزاد کیش نیز به ترتیب با 3.78 و 0.01 درصد سهم بازار در ردههای سوم و چهارم قرار دارند.
قطعی گسترده تلگرام، اینبار از خاورمیانه تا اروپا
پیام رسان تلگرام در ساعات پایانی روز شنبه در بخش هایی از خاورمیانه تا اروپا و آفریقا با اختلال و قطعی گسترده رو به رو شد که طبق توضیحات اکانت رسمی تلگرام در توئیتر، این اختلال به علت مشکل در یکی از سرورها به وجود آمده بود . به گزارش مهر، این اختلال که بیش از چهار ساعت به طول انجامید ، در نسخه های فارسی و غیر رسمی این پیام رسان یعنی تلگرام طلایی و هاتگرام نیز برای مدت زمان طولانی تری ایجاد شد. طبق توضیحات اکانت رسمی تلگرام در توئیتر، این اختلال به علت مشکل در یکی از سرورها به وجود آمده بود. این اختلال بعد از مدتی برطرف شد. این پیام رسان پیش از این نیز بارها دچار قطعی های سراسری شده است.
رئیس پلیس فتا تصریح کرد:
بازگشت دولتیها به تلگرام ممنوع
رئیس پلیس فتای ناجا تاکید کرد: هیچ دستگاه و نهاد دولتی یا مجموعهای که از بودجه بیتالمال استفاده میکند، اجازه فعالیت در تلگرام را ندارد.به گزارش سخت افزار، سردار کمال هادیانفر در پاسخ به این سوال که آیا بازگشت فعالیت برخی دستگاهها و نهادها در تلگرام، غیرقانونی است یا خیر؟ اظهار کرد: قطعاً ممنوع است و بر اساس ابلاغ دولت، هیچ دستگاه و نهاد دولتی یا مجموعهای که از بودجه بیتالمال استفاده میکند، اجازه فعالیت در تلگرام را ندارد.
رئیس پلیس فتای ناجا گفت: این ممنوعیت به خصوص برای دستگاهها، سازمانها و نهادهایی که اسناد طبقهبندی شده دارند دارای اهمیت خاصی است و هیچ دستگاهی حق فعالیت در پیام رسان تلگرام را ندارد.
به گفته هادیانفر با توجه به کنترلهای انجام شده در پیامرسانهای داخلی ، میزان وقوع جرایم در آنها پایین بوده ولی در صورت وقوع هرگونه جرم و ارائه گزارش و شکایت، پلیس فتا در استانهای سراسر کشور این گزارشها و شکایتها را با دستور مقام قضایی پیگیری خواهد کرد.
استفاده از پیام رسان های خارجی در تمامی نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی ممنوع
اواخر فروردین ماه امسال، رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری در بخشنامه ای به کلیه دستگاه های اجرایی، استفاده از پیام رسان های خارجی در تمامی نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی را ممنوع اعلام کرد. در متن این بخشنامه آمده بود: «به استناد بند 7 مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات سامان دهی پیام رسان های اجتماعی، باید کلیه نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی هرگونه تبلیغات خود در محیط پیام رسان های اجتماعی را صرفا از طریق پیام رسان های اجتماعی داخلی که به صورت رسمی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام می شود، انجام دهند. بدیهی است هرگونه استفاده از پیام رسان های اجتماعی خارجی برای مکاتبات اداری و ارائه خدمات اداری کماکان ممنوع است.»
مدیرکل نظارت بر سرویس های رادیویی رگولاتوری اعلام کرد:
ثبت ۳۷۰ شکایت از تشعشعات رادیویی در 6 ماه نخست امسال
مدیرکل نظارت بر سرویس های رادیویی رگولاتوری از روند صعودی شکایت از تشعشعات امواج رادیویی خبر داد و گفت: از سال ۸۰ تاکنون شاهد روند صعودی میزان شکایات از تشعشعات امواج رادیویی و الکترومغناطیسی در کشور هستیم.این در حالی است که تاکنون هیچ اثری از امواج الکترومغناطیسی بر بیماریها ثابت نشده است. به گزارش مهر، غلامرضا خاکسار با بیان این که بررسیها نشان میدهد که مردم از نصب آنتنهای تلفن همراه و سایر تجهیزات رادیویی به دلیل تشعشعات این تجهیزات نگران هستند، اظهار کرد: اگرچه آثار حرارتی امواج الکترومغناطیسی، موضوعی ثابت شده است اما تاکنون اثر این امواج بر بیماریها ثابت و تایید نشده است.وی با بیان این که از سال ۸۰ تاکنون شاهد روند صعودی میزان شکایات از تشعشعات امواج رادیویی و الکترومغناطیسی در کشور هستیم ادامه داد : طی شش ماه نخست امسال ۳۷۰ مورد شکایت از این تشعشعات به ثبت رسیده و این در حالی است که در سال ۹۶ میزان کل شکایات در یک سال ۵۸۷ مورد بوده است.
وی گفت: با وجود این مردم میتوانند شکایت خود را از تجهیزات نصب شده در کشور به صورت آنلاین و از طریق سامانه تلفنی (۱۹۵) یا سامانه پیامکی (۶۰۰۰۱۹۵) به رگولاتوری اعلام کنند. در همین حال مراجع وزارت بهداشت نیز آماده پاسخ گویی و ثبت شکایت در این خصوص هستند و به تمامی شکایات از سوی رگولاتوری پاسخ داده میشود.