فرهیختگان -مطابق آمارها، در سال ۱۴۰۲ میزان ناترازی بنزین به ۱۱ میلیون لیتر در روز افزایش یافته و دولت سیزدهم در سال گذشته ۳ میلیارد دلار صرف واردات بنزین کرده است. در سال جاری نیز پیشبینی میشود رقم ناترازی بنزین به روزانه ۲۱ میلیون لیتر افزایش یابد که ارزبری سالانه ناشی از این اتفاق، ۶ میلیارد دلار خواهد بود. به بیان دیگر در سال ۱۴۰۳، ایران باید معادل دو ماه درآمد نفتی خود را با بنزین تهاتر کند و با ادامه این روند، در ۱۰ سال آینده ایران مجبور خواهد بود که کل درآمد نفتی خود را برای واردات بنزین صرف کند!
هم میهن - محمود واعظی درباره چالش های اساسی پیش روی دولت پزشکیان گفت: از منظر رئالیستی نارساییها متعدد است و چند مورد از این نارساییهای مخرب، اساسی و ملموستر هستند. اگر به آن ها بهطور ویژه توجه شود و گرهگشایی لازم به سرعت صورت پذیرد امیدواریها وفق تحولاتی که در زندگی مردم به وجود خواهد آمد افزایش خواهد یافت.رفع عزتمندانه و بر پایه احترام متقابل تحریمها و سامان دادن به روابط بانکی با کشورهای همسایه، منطقه و جهان پس از خروج از لیست سیاه FATF آن دسته اقدامات اساسی و تحولزایی هستند که با ایجاد شرایط با ثبات اقتصادی و معیشتی موجبات بازآفرینی پایگاه اجتماعی نظام را فراهم میآورند.
کیهان - این روزنامه در گزارشی به نقد انتصاب های اخیر در دولت پرداخته و با اشاره به سوابق قائم پناه و فاطمه مهاجرانی نوشته است: قائمپناه در حوادث ۱۴۰۱، مدعی تخلیه چشم بسیاری از افراد به واسطه شلیک نیروهای امنیتی شده بود؛ او خودش در هر گزینشی مردود است، اما مسئول گزینش کشور شده. فاطمه مهاجرانی سابقه علنی در آشوب علیه نظام دارد؛ او در اراک گفته بود اجازه نمیدهیم «مهرشاد شهید» دیگری بر خاک بیفتد.
جوان - «وفاق» مانند هر کلیدواژه دیگری نیازمند تعریف است و رئیسجمهور دولت چهاردهم نیز باید در این مسیر پیشگام باشد و در این فرایند به شاخصهای مدنظر رهبری توجه ویژه نماید که اگر چنین نشود، دیگرانی با ارائه تعریفهای بدلی، تحقق وفاق ملی را به بیراهه و انحراف و انحطاط خواهند کشاند، همانطور که پیش از این مفاهیم مقدسی، چون اصلاحطلبی و اعتدال را دستخوش تحریف و بیاعتبار کردند.