نورنیوز خبرداد: دفتر حسن روحانی در نامهای به رئیس سازمان صداوسیما، خواستار تخصیص فرصت پاسخ به ادعاها و اتهامات برخی داوطلبان در جریان میزگردها و اولین مناظره انتخابات ریاستجمهوری چهاردهم، علیه حسن روحانی و دولت وی شد.
الف نوشت: سخنگوی قوه قضاییه گفت:برای کاهش جمعیت کیفری زندانها چند موضوع در دستور کار قرار گرفته است.اولین موضوع استفاده از روشهای هوشمند از جمله پابند الکترونیک بود که در دستور کار قوه قضاییه است.۳۰ هزار زندانی با پابند الکترونیکی تحت نظارت هستند.انتقال زندانها به خارج از شهر، پروسهای پیچیده دارد زیرا بحث زندانها متفاوت است.ابتدا باید زندانی ساخته شود تا امکان تحویل زندان و تغییر زندان باشد.
فردانیوز نوشت: در پی برخی اظهارنظرهای برخی افراد منتسب به شهید حسن طهرانی مقدم، خانواده محترم این شهید بزرگوار اطلاعیهای صادر کردند. دراین بیانیه آمده:خانواده شهید طهرانی مقدم، هیچ صفحهای در فضای مجازی به ویژه شبکه ایکس (توئیتر) نداشته و ندارد! و کلیه صفحات منتسب به این شهید جعلی است.
فرارو نوشت: پورمحمدی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با انتشار توئیتی به شبهه ایجاد شده در خصوص قیمت عبایش پاسخ داد. مصطفی پورمحمدی در واکنش به توییت یکی از کاربران شبکه اجتماعی ایکس که در مورد قیمت عبای وی مدعی شده بود قیمتش بالای ۳۰۰ دلار است، نوشت؛ «پدر بنده خیاط عبای علما بودند، نیازی به خرید از خارج نیست.»
اعتمادآنلاین نوشت: حسین انتظامی در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: کاش قانون انتخابات به شکلی بود که اجازه انصراف به نامزدهای تایید شده نمیداد. این جوری بساط نامزدهای پوششی و تخریبی که دستمزدهای خوبی هم می گیرند، جمع می شد.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
برنامه میزگرد سیاست خارجی پزشکیان با حضور محمدجواد ظریف بازتاب زیادی در فضای مجازی پیدا کرد. موافقان ومخالفان نطق آتشین ظریف چه گفتند؟
تعداد بازدید : 255
شوک « ظریف» به کمپین پزشکیان
مجاور - حضور کاندیداها با همراهی مشاورانشان در میزگردهای مجزای تلویزیونی و پاسخگوییشان به پرسشها و نقدهای کارشناسان حوزههای مختلف، میدان جدیدی برای وزن کشی و صحنه جدی برای قضاوت مردم است.دیروز نیز برنامه میزگرد سیاسی مسعود پزشکیان با حضور محمد جواد ظریف وزیر سابق امورخارجه از سویی و از سوی دیگر مهدی سنایی سفیر سابق ایران در روسیه به عنوان مشاورین پزشکیان مورد توجه قرار گرفت. پزشکیان در این برنامه به صراحت موضع خود را نسبت به سیاست خارجه بیان کرد. رفت و برگشت های میان پزشکیان و فواد ایزدی نیز بازتاب زیادی در فضای مجازی پیدا کرد. به عنوان نمونه او بلافاصله به چالش های ایزدی کارشناس برنامه جواب می داد و حتی جایی که ایزدی گفت می خواهم نسخه ای به شما بدهم، فورا پزشکیان گفت: «یک خودکار بدهید تا نسخه را بنویسم.» در ادامه اما این اظهارات آتشین محمد جواد ظریف در 10دقیقه پایانی برسر برجام و تحریم ها بود که جنجال و حواشی این برنامه را دو چندان کرد. گزیده ای از بخش های مهم اظهارات ظریف را می خوانید:
*بدون سیاست خارجی جدی و همگرا نمی توانیم دیپلماسی اقتصادی معقول داشته باشیم.
*آن چه به جمهوری اسلامی قدرت داده، قدرت معنایی است؛ قدرت معنایی به معنای این است که حماس در طول 7 ماه گذشته، افسانه شکست ناپذیری اسرائیل را از بین برده است.
*در دولت شهید رئیسی، هزار تحریم به کشور اضافه شد.
*مردم ببینید که با تحریم، رشد اقتصادی و تورم و فروش نفت به کجا رفت.
*بسیار مهم است که چه تفکری در پاستور بنشیند، آقای سید محمد خاتمی ذیل دستوررهبری عمل و کشور را متحول کرد.
*دولت روحانی هم با برجام توانست کشور را سربلند کند. ترامپ اعتراف کرد برجام بزرگ ترین کلاهی بود که سر آمریکا رفت و به همین خاطر از آن خارج شد. دولت معجزه هزاره سوم (احمدی نژاد) و دبیر شورایعالی امنیت ملیاش (جلیلی) هم برای کشور جز تحریم به بار نیاوردند.
*اگر برجام بد بود، چرا ترامپ با استفاده از برجام از آن خارج نشد؟ترامپ از قرارداد آب و هوایی و موشکی با روسیه هم خارج شد.
*این که گفته می شود که 800 تحریم بعد از برجام اضافه شد، یکی از این تحریم ها تحریم بنده است.در طول 8 سال روحانی700 تحریم اما در طول سه سال اخیر هزار تحریم به کشور اضافه شد.
*در سال های 94 و 95 تورم تک رقمی را تجربه کردیم.
*تنها کشوری که از اسنپ بک برجام استفاده کرده، جمهوری اسلامی است.
*قانون راهبردی مجلس مانع بازگشت ایران به برجام شد.
*در آن 6 ماه پایانی دولت روحانی می توانستیم به برجام برگردیم. بایدن قرار بود به برجام برگردد؛ نگذارید بگوییم در آن شش ماه تلخ چه گذشت. بایدن وقتی آمد پیچ را شل کرد و باعث شد آقایان نفت بفروشند؛ بگذارید ترامپ بیاید تا ببینید.
*ترور شهید فخری زاده توسط اسراییل و قانون اقدام راهبردی مجلس مانع از بازگشت بایدن به برجام شد.
واکنش موافقان و مخالفان اظهارات ظریف
این میزگرد سیاسی اما با واکنش های مختلفی در فضای مجازی همراه شد. برخی از کاربران از سخنان پزشکیان و ظریف حمایت کرده و در مقابل هم برخی انتقاداتی را به اظهارات این دو بیان داشتند. به عنوان نمونه کاربری در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ظریف، فقط و فقط چند دقیقه حرف زد و نابود کرد هر آنچه بافته بودند. او همه دروغهای تحریمطلبان و بیصداقتی آنان را رسوا کرد.» کاربر دیگری نیز نوشت: «فؤاد ایزدی امروز در میزگرد مسعود پزشکیان، به بهترین وجه پنبه گفتمانِ سعید جلیلی را زد.» کاربری هم نوشت: «پزشکیان، پس از اعلام تایید صلاحیت ها؛ بار دیگر با همراه کردن جواد ظریف در برنامه میز گرد سیاسی کمپین انتخاباتی خود را حرکتی دوباره داد». یکی دیگر از کاربران نوشت: ظریف با پاسخ های صریح، آمارهای دقیق و تکیه بر معاهدات بین المللی طوری پاسخ کارشناسان سیاست خارجه به ویژه فواد ایزدی سیاستمدار نزدیک به جلیلی را داد که دیگر جای بحث و کتمانی برایشان باقی نماند. دفتر روحانی هم در توییتی نوشت: مقامات ارشد ایالات متحده در روزهای پایانی ۱۳۹۹، به دفعات به شکست کارزار فشار حداکثری اشاره کرده بودند؛ در همان شش ماه تلخ! در طرف دیگر اما برخی در قبال اظهارات ظریف موضع گرفتند.کاربری نوشت: ظریف، همراه پزشکیان آمده بود تا از او دفاع کند، یا سوء مدیریت تیم روحانی را بپوشاند و بدتر، عصا زیر بغل دولت خبیث آمریکا بگذارد و موفقیت ایران را برای دولت درمانده آمریکا فاکتور کند؟! دیگری نوشت:آقای دکتر ظریف با شاخص های اقتصادی سال 95 و 96 عکس یادگاری می گیرد اما از سال های فاجعه بار 97 تا 1400 به راحتی عبور می کند. مسئولیت شاخص های اقتصادی آن 3 سال و مسئولیت خروج ترامپ از برجام با کدام مذاکره کننده و دیپلمات است؟! کاربر دیگری نیز نوشت:قانون اقدام راهبردی اصلا مانع احیای برجام نبود. اتفاقا چارچوبی برای توافق هسته ای ترسیم کرد که مشروط به انتفاع اقتصادی باشد. اگر دولت آقای روحانی لجاجت نمی کرد از ابزار همین قانون می توانست استفاده کند.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 229
تازه های مطبوعات
کیهان-برنامهریزی برای اجماع بر کاندیدای واحد و تقویت همه جریانات و کاندیدای انقلابی و ارائه راهکارهای امیدبخش و سازنده باید در دستور کار کاندیداهای جریان انقلاب قرار گیرد. مبادا برای هوای نفس مرتکب خبطی شوند که ماجرای ۹۲ تکرار شود.
هم میهن - روسیه به دلایل نامعلوم، توافق جامع ایران و روسیه را تعلیق کرد و دلیل آن را مشکلات داخلی مقامات ایران دانست. این اقدام روسیه با کاندیداتوری و نامزدی مسعود پزشکیان، نامزد مورد حمایت اصلاحطلبان برای انتخابات هشتم تیر ریاستجمهوری، همزمان شده است.از منظر نشانهشناسی، همزمانی این اقدام روسیه با نامزدی پزشکیان ضمن درست بودن راه اصلاحات در ترسیم سیاستهای خارجی، حاوی این پیام است که روسیه با پیروزی نامزدهایی از جنس پزشکیان موافقتی ندارد.
فرهیختگان - این روزنامه از نقش رای منفی در ادوار انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت و نوشت: تقریبا در بیشتر دورههای انتخاباتی مجلس و ریاستجمهوری، رفتار انتخاباتی مردم روی رای منفی متمرکز بوده است. جامعه ایرانی عموما در نفی ایده طرف مقابل و برای رای نیاوردن نامزد دیگر فارغ از این که آن نامزد همه مولفههای شایستگی را دارد، پای صندوقهای رای میرفتند و به فردی که مقابل آن ایده قرار دارد، رای میدادند.
اعتماد 2 - برای این که نظام حکمرانی دهه هشتادیها و نسل z را از «خیابان» به سمت «انتخابات» و صندوق رای بکشاند، باید به آن ها نشان دهد که قصد دارد اشتباهات قبلی را اصلاح کند. ای کاش رسانهها، گزارشهای مستندی درباره افزایش نرخ مهاجرت پس از رخدادهای تلخ سال ۱۴۰۱ تهیه میکردند تا مشخص شود، تئوری کف خیابان هنوز از بین نرفته، بلکه تنها نمادهای آن تغییر کرده است. نماد تئوری خیابان به مهاجرت بدل شده است. جوانانی هم که امکان مهاجرت نداشتهاند، از صندوقهای رای فاصله گرفتهاند.
آرمان امروز- با وجود مواضع انتخاباتی شش نامزد ورود به پاستور میتوانیم بگوییم که موج انتخابات به درجهای رسیده که میتوان از آن بهعنوان «انتخابات داغ» نام برد. باتوجه به برخی از آمارها و تحلیلهای جامعهشناختی، نمودارها آمار مشارکت را بالای 50درصد پیشبینی میکنند.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حامیان و منتقدان نامزدهای انتخاباتی عملکرد هر کاندیدا در نخستین مناظره تلویزیونی را بررسی کردند
تعداد بازدید : 174
ارزیابی ها از مناظره اول
توکلی - نخستین مناظره انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری به هر چیزی شبیه بود جز مناظره. این نامناظره همچون آبگوشتی که به آن آب فراوان بسته بودند، پر از مقدمه و موخره و حواشی زاید و بی مورد بود که نه تنها حوصله مخاطبان تلویزیونی را سر برد بلکه چارچوب فرسایشی آن کاندیداها را نیز خسته کرد. این را می توان از اظهارات نامزدهای انتخابات در پسا مناظره و واکنش منفی کارشناسان و کاربران فضای مجازی به خوبی فهمید. امری که نشان می دهد صداوسیما سریعا باید دست فرمان خود را عوض و مناظرات را از این حالت شلخته خارج کند. فرم غلط مناظره باعث شد که گلی وارد دروازه نشود و نه پیروزی برای نامزدی رقم بخورد و نه شکستی. در هر حال اما شاهد فراز و نشیب هایی در اظهارات هر نامزد انتخاباتی بودیم که باعث شد حامیان و منتقدان نامزدها به سراغ هر کاندیدا رفته و نقاط قوت و ضعف او در اولین نبرد انتخاباتی را زیر ذره بین قرار دهند. در ادامه اظهارات مهم حامیان و منتقدان هر یک از نامزد ها را مرور کرده و بخش های مهم ارزیابی مثبت و منفی آنان نسبت به هر کاندیدا را می خوانید:
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی حامیان
قاضی زاده هاشمی سایه شهید رئیسی بر مناظره و این را که افراد حمله به دولت او را خط قرمزی می دانند که عبور از آن بر رای آن ها اثر دارد، به خوبی درک کرد و با همین نگاه نقش وکیل مدافع شهید را به خود اختصاص داد. /قاضی زاده هاشمی در تلاش بود در نقش نماینده دولت شهید رئیسی و مدافع او وارد شود و البته با احتیاط به پزشکیان و پورمحمدی پاسخ دهد./ به نظرم قاضیزاده توی این مناظره دست برتر رو داشت؛ از این حیث که هم جانانه پای آیت ا... رئیسی ایستاد، هم مسلط روی برنامه ها بود و وعده کلی نداد، هم شعارهای انقلاب رو سرِدست گرفت و مبنایی و انقلابی ظاهر شد، هم آخرش که با قاطعیت گفت «به عقب برنمی گردیم». منتقدان
در مناظره کسی که اولین نفر است می تواند در تعیین دستور کار موثر باشد. یعنی موضوعی را که به نفع خودش است به موضوع مورد بحث نامزدها تبدیل و آن ها را وادار به واکنش کند تا مزیت نسبی او را برجسته کنند. فرصتی که به نظر، قاضی زاده به درستی از آن استفاده نکرد. / قاضیزاده خود را نماینده دولت پیشین میدانست و میخواست از مظلومیت حادثه رئیسی بهره سیاسی بگیرد. نکته خاصی نیز در صحبتهای قاضیزاده نبود، اما مؤدبانه صحبت کرد.
محمد باقر قالیباف حامیان
قالیباف در مناظره دیشب به حفظ سبد رای خود اولویت داد و عملکرد متوسط جلیلی و کمتر از حد انتظار ظاهر شدن پزشکیان، امید کمپین او را به پیروزی بیشتر کرد. او برندهنسبی بود اما برنده قاطع نبود. اگر بتواند بعد از این مناظره حمایت اصولگرایان بیشتری را جلب کند به پیروزی نزدیک تر می شود. / قالیباف هوشمند مناظره بود، تا پزشکیان و پورمحمدی روی تحریم و مذاکره مانور می دادند فورا بر ضرورت مذاکره و تحریم تاکید می کرد که نتوانند این دو را مصادره کنند و دیگران را برابر آن تعریف کنند و نیم نگاهی به سبد رای آن ها داشته باشند و برای جلب توجه آرای خاکستری هم تلاش کنند. / به عنوان کسی که عضو تیم هیچ کاندیدایی نیستم، بدون تعصب می گم آقای قالیباف در مناظره اول از لحاظ تسلط بر مسائل و پاسخ های قابل فهم عموم، نسبت به بقیه بهتر بود. منتقدان
قالیباف تلاش کرد در این مناظره رای خود را به عنوان یک چهره باسابقه تثبیت کند. قالیباف برای این کار تلاش کرد با هیچیک از نامزدها وارد مواجهه مستقیم نشود تا کمتر آسیب ببیند. این اگر چه برای او که در نظر سنجی ها پیشتاز است اقدامی بخردانه محسوب می شود اما با توجه به سابقه او در مناظرات 92 و 96 به نظر در ادامه و در هنگام حمله رقیب دچار شکستگی می شود. / قالیباف اگرچه سخنانش شمرده شمرده و با متانت لازم شروع می شد اما رفته رفته و با توجه به پایان زمان تعیین شده گاه از ادای درست کلمات و رساندن مقصود و منظور خود عاجز می شد. این یک نقطه ضعف جدی قالیباف است.
علیرضا زاکانی حامیان
زاکانی بهتر از قبل و قدری فراتر از انتظار ظاهر شد. در کمپین منفی متوقف نشد اما انبوهی از پیام های پیچیده و تخصصی درباره اقتصاد سیاسی به رای دهنده داد که امکان کشف رمز از آن ها در مدت محدود مناظره ناممکن بود. خستگی ظاهری او هم کار انتقال پیام را دشوار تر کرد./ ابتکار خوب و جالب زاکانی این بود که با تاکسی برقی وارد صداوسیما شد. اون غیرمستقیم یکی از دستاوردهای شهرداری رو به مردم نشون داد. منتقدان
اشتباه آقای زاکانی در مثال ترکیه این بود که به تصویر افکار عمومی توجه نمی کرد و می خواست ادعایی را که اثبات آن ساعت ها طول می کشد، در چند دقیقه اثبات کند. درست مثل مثالی که درباره نخواندن برجامتوسط دکتر ظریف مطرح کرد. مناظره جای طرح ادعاهای باور نکردنی نیست. چه کسی باور می کند زاکانی برجام را بهتر از ظریف بلد است. 10نفر هم شهادت بدهند زاکانی راست می گوید این ادعا باور ناپذیر است. چون ظریف بر اینموضوعمالکیتدارد. / مشورتهایی که به آقای زاکانی داده شده بود، مفید نبود و باعث شده بود کاراکتر خودش را هم از دست بدهد.
سعید جلیلی حامیان
وقتی میگوییم برنامههای سعید جلیلی واقعی است نه شعاری یعنی این که وقتی قیمت لاستیک 200درصد افزایش یافته بود، برای بررسی ماجرا خودش شخصا به بازار لاستیک میرود و از نزدیک مشکل را بررسی میکند./ جلیلی درگیر حواشی نشد، دعوت به انتخاب و بالا رفتن فهم مردم کرد، جلوی آدرس های غلط، محترمانه و بدون تکه پرانی موضع گرفت، نگاهها را بالا برد. با اختلاف بالا پیروز دور اول بود. منتقدان
جلیلی کلاً خارج از ماجرا بود و بیشتر درگیر تئوریهای دانشگاهی خود بود. مردم هم نمیفهمیدند که جلیلی چه میگوید./ جلیلی ضعیفترین مباحثه خود را از سال ۹۲ به اینسو اجرا کرد؛ به نظر میآید بخشی از سبد آرای او به سود قالیباف روانه خواهد شد.
مسعود پزشکیان
حامیان
هر اندازه بیشتر رقبای اصولگرا به پر و پای پزشکیان پیچیدند و نام او را مدام تکرار کردند تا وارد دامی شود که رقبا برایش پهن کردهاند، کمتر توجهی به آن ها نشان داد و ترجیح داد تا در مسیر تشریح گفتمانی قدم بردارد که معتقد است میتواند توجه مردم را جلب کند./پزشکیان نجیبانه بحث و تلاش کرد نسبت خود را با دولت روحانی حفظ کند. منتقدان
رای پزشکیان متشکل از دو سبد رای شخصی و رای حزبی است. خواسته های این دو یکسان نیست. در مناظره او تحت فشار این دو سبد رای بود ونتوانست انتظارات طبقه متوسط شهری را برآورده کند.ضعیف نبود اما در حد انتظار اصلاح طلبان ظاهر نشد و این می تواند رقابت های داخلی کمپین او را بیشتر کند./ پزشکیان بین آن چه خودش است و آن چه میخواهند از او برساخت کنند معلق است، گاهی حرفهای عامهپسند رو به جلو میزند و گاهی به تکرار میافتد، او میداند که برای بردن رای حاشیهها نیاز به عامیانه حرف زدن دارد اما گاهی نمیتواند مرز خود را با سخنانی که افراد مسن در پارکها میزنند مشخص کند. / آقای پزشکیان آن انتظارات را برآورده نکرد، اما الزاماً ضعیف نبود؛ بنابراین پزشکیان خوب ظاهر شد، اما برای رایدهنده اصلاح طلبی که ناراضی است، نامزد مطلوبی نبود.
مصطفی پور محمدی
حامیان
زرنگی به خرج داد که فهمید این جمله که «من کارنامه دارم» از سوی قالیباف توسط بخشی از جامعه مخاطب پذیرفته شده، پس با بیان این جمله که «برخی مدیران کارهای بزرگ کرده اند اما پروژه هایشان چقدر هزینه داشته» کوشید تا به این انگاره در ذهن مخاطب حمله کند./ جمله «من، حُکمِ شهرداریِ قالیباف را با وجود انواعِ فشارها، امضا کردم»، قدرتنمایی پورمحمدی بود که او را به لحاظ «تسلط بر میدانِ اجرا» و «تبحر بر گفتار» چند سر و گردن، بالاتر نشان میدهد. منتقدان
مصطفی پورمحمدی با کمک مشاوری «آشنا» کوشید روی ایده «مذاکره کننده مقتدر» وارد شود و اتفاقا نقشه را هم کامل پیش برد اما اثر مدنظر را نداشت. ضعف از او نبود بلکه مسئله این جاست که چندان این بحث جذاب نبوده و در توئیتر هم مورد توجه و اعتنا قرار نگرفت. پور محمدی بیشتر قالیباف را طرف سخن قرار داد به طوری که گویا تصور می کرد رقیب اصلی را باید او در نظر گرفت.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
فرا خبر
تعداد بازدید : 29
اطلاعیه دفتر رهبر انقلاب درباره برخی نقل قول های انتخاباتی
دفتر مقام معظم رهبری در اطلاعیهای نقل قولهای غیر مستند از رهبر انقلاب و مسئولان دفتر ایشان را که توسط برخی نامزدهای انتخابات و طرفدارانشان مطرح شده، غیر قابل اعتبار خواند. متن اطلاعیه دفتر مقام معظم رهبری به این شرح است: باسمهتعالی در روزهای اخیر مشاهده شده است که برخی از نامزدهای محترم انتخابات ریاست جمهوری یا اعضای ستاد و افراد منتسب به آن ها در اظهارنظرها و موضع گیریها، نقل قولهایی ناقص یا نادرست از رهبر انقلاب اسلامی یا مسئولان دفتر معظمله بیان کردهاند. اعلام میدارد هرگونه نقل قولِ غیرمستند به اسناد موجود و مکتوب از بیانات و اظهارنظرهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و اکتفا به برداشتهای شخصی و دریافتهای شفاهی از بیانات ایشان یا مسئولان دفتر معظمله فاقد اعتبار و استناد است. انتظار میرود همگان نسبت به این موضوع توجه لازم را داشته باشند و از تکرار آن پرهیز شود.
روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 0
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.