نوزادان کدام کشور بیشتر گریه میکنند؟
بر اساس آمار به دست آمده 34 درصد از نوزادان کانادایی در طول روز بیش از 3 ساعت گریه میکنند؛ این در حالی است که تنها 2 درصد از نوزادان ژاپنی در روز بیش از سه ساعت گریه میکنند. کودکان ژاپنی، دانمارکی و آلمانی جزو آرامترین نوزادان جهان به حساب میآیند. دانشمندان باور دارند علت بیقراری نوزادان این کشور تماس پوستی کمتر آنها با والدینشان به ویژه مادر است. برای دستیابی به نتایج دقیقتر 8700 نوزاد از کشورهای آلمان، دانمارک، ژاپن، کانادا، ایتالیا، هلند و انگلیس مورد بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، والدینی که به بیقراری نوزاد خود به سرعت واکنش نشان میدهند، فرزندان آرامتری دارند.
باور چهارمین فردی که پا به کره ماه گذاشت
چهارمین فردی که پا به کره ماه گذاشت بر این باور است که ما در کائنات تنها نیستیم و موجودات زنده دیگری در کرات دیگر زندگی میکنند که از آن ها بیخبریم. «آلان بین» که با فضاپیمای «آپولو 12» به کره ماه سفر کرده است هماکنون 85 سال دارد و چهارمین انسانی است که پا به کره ماه گذاشت . او ادعا کرده است هیچ موجودی از فضای خارج به کره زمین نمیآید. او می گوید: به نظرم یکی از مهمترین دلایلی که باعث اتفاق مذکور میشود این است که تمدنهایی که پیشرفتهتر هستند روابط شان نزدیکتر است. این تمدنها با یکدیگر ارتباط نزدیک دارند و تمایلی به حضور در سیارات دیگر ندارند. بنابراین هرگز شاهد این اتفاق نخواهیم بود که به عنوان مثال یک موجود فضایی روی زمین بیاید و بگوید ما با صلح و آرامش نزد شما آمدهایم. در مطالعات خود متوجه شده ایم شما با بیماری سرطان مواجه شدهاید و ما 50 سال قبل این مشکل را حل کردهایم. این دستگاه کوچک برای درمان بیماری سرطان مورد استفاده قرار میگیرد و به شما آموزش میدهیم چگونه از آن استفاده کنید.
همکاری گله فیلها برای خارج شدن از گودال
یک صحنه دراماتیک در پناهگاه حیات وحش «کئو سیما»(Keo Seima) در استان «موندولکیری»(Mondulkiri) در کشور کامبوج سوژه رسانهها شده است.ماجرا از آنجا شروع شد که گروهی فیل برای نوشیدن آب و استحمام وارد یک گودال پر از آب شدند اما ارتفاع این دیوار 10 فوت(3 متر) بود و برخی از فیلها برای خارج شدن از آن به مشکل خوردند؛ ولی در اقدامی قابل توجه سایر فیلها به کمک آن فیلها آمدند و برای خارجشدن از گودال به آنها کمک کردند. فرار بزرگ با همکاری تمام اعضای گله با خروج تک تک فیلهای این گروه 11 تایی با موفقیت پایان یافت.
نخستین ماهی غارنشین اروپایی کشف شد
کارشناسان یک ماهی صورتی، بدون پولک و نابینا را در یکی از غارهای اروپا کشف کردند که به گفته آنها نخستین گونه از موجودات زنده در غار محسوب میشود. محققان توضیح دادند که این ماهی توسط غواصانی که به اعماق یکی از غارهای بزرگ در جنوب آلمان رفته بودند، شناسایی شد. طبق بررسیهای انجام شده، این نظریه مطرح شد که به احتمال قوی حدود 20 هزار سال قبل این گونه جانوری از ماهیهای سطح زمین جدا شد و زندگی خود را در اعماق غارها آغاز کرد.
تشخیص بیماری با نگاه کردن در آینه
دانشمندان اروپایی آینهای طراحی کردهاند که وقتی شخص در آن نگاه میکند، آینه هم به او نگاه میکند ومیتواند بیماری افراد را تشخیص دهد. هدف از طراحی این آینه هوشمند گسترش فناوریهای مرتبط با تشخیص عوارض بیماریهای قلبی است. روی سطح این آینه، صفحهای لمسی قرار دارد که با کاربر ارتباط برقرار میکند و کاربر این امکان را پیدا میکند که با سیستمی رایانه ای که به دوربینهای چند طیفی، اسکنر سه بعدی و دستگاه آنالیز تنفس مجهز است، ارتباط برقرار کند.آینه که به سیستم تشخیص چهره مجهز شده است، به طور خودکار هویت کاربر را معلوم میکند.