ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 137
چهره ها و خبر ها
علی مصفا با فیلم «آهو» اثر هوشنگ گلمکانی منتقد سینما، در سینمای آنلاین حضور دارد. این فیلم با بازی حامد کمیلی، رضا کیانیان، سهیلا رضوی و رضا یزدانی آبان 1402 به نمایش درآمد و تنها 233 میلیون تومان فروخت.
لیندا کیانی از امشب ساعت 22، بازپخش مجموعه «وضعیت سفید» اثر حمید نعمتا... را از شبکه آیفیلم روی آنتن دارد. این مجموعه خاطرهانگیز به دلیل روایت واقعی و باورپذیر از دوران جنگ تحمیلی با استقبال مخاطبان مواجه شد.
علیرضا عصار از پنجشنبه هفته جاری با برنامه «کنسرتینو» به نمایش خانگی میآید. او در این برنامه میزبان خوانندگان و موزیسینها است و با آنها گفتوگو خواهد کرد. برنامه «کنسرتینو» طی سه فصل تولید شده است.
زندهیاد حسام محمودی فیلم «عطرآلود» ساخته هادی مقدمدوست را در نوبت اکران دارد. این فیلم که به زودی اکران خواهد شد، آخرین اثر مرحوم محمودی است که در سینما به نمایش درمیآید. «رحیل» نیز آخرین سریال تلویزیونی او بود.
مریم کاویانی با سریال کمدی «پشت پرده» در راه تلویزیون است. این مجموعه ساخته محمدرضا حاجیغلامی، از سهشنبه اول خرداد ساعت 21:15 روی آنتن شبکه دو میرود. کاویانی همزمان مجموعه «رخنه» را از شبکه یک در حال پخش دارد.
امیر کربلاییزاده برای بازی در فیلم کوتاه «اسکار» به کارگردانی علی اصغری جلوی دوربین رفت. کربلاییزاده تنها چهره شناخته شدهای است که در این فیلم کوتاه ایفای نقش میکند. او پیش از این هم تجربه بازی در فیلم کوتاه را داشته است.
هومن برقنورد برای اجرای «آنها دروغ میگویند» به کارگردانی سهراب حسینی به روی صحنه تئاتر رفت. او در این نمایش با سارا رسولزاده و سهیل مستجابیان همبازی است. برقنورد اکنون کمدی «سال گربه» و «آپاراتچی» را نیز در حال نمایش دارد.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 97
روی خوش نمایش خانگی به سریالهای اقتباسی
پس از «زخم کاری» و «یاغی»، «قطب شمال» هم قصه خود را با الهام از یک کتاب روایت میکند و 2 سریال اقتباسی «سووشون» و «بامداد خمار» نیز در راه هستند
مائده کاشیان- معمولا آثار اقتباسی در سینما و تلویزیون، بیش از دیگر آثاری که فیلمنامه آنها به پشتوانه یک کتاب نوشته نشده، مورد توجه مخاطبان قرار میگیرند. دوستداران کتاب و ادبیات به روایت تصویری داستانی که خواندهاند کنجکاو هستند و مخاطبان فیلم یا سریال اقتباسی نیز دنبال تفاوتها و شباهتهای اثر و منبع اقتباس آن میگردند و گاهی به خواندن کتاب ترغیب میشوند. در سالهای گذشته فیلم و سریالهای مختلفی در سینما و تلویزیون با اقتباس از یک کتاب تولید شدهاند و اخیرا سریالهای نمایش خانگی نیز برای روایت قصه خود سراغ اقتباس یا الهام از کتابی رفتهاند. پس از دو مجموعه اقتباسی «زخم کاری» و «یاغی»، اکنون نوبت به سریال «قطب شمال» رسیده و دو سریال «سووشون» و «بامداد خمار» نیز در راه هستند. به بهانه انتشار «قطب شمال» نگاهی داشتیم به پنج سریال نمایش خانگی که با الهام یا اقتباسی از کتابی ساخته شدهاند.
زخم کاری
خرداد 1400 اولین سریال محمدحسین مهدویان با نام «زخم کاری» منتشر شد. قصه این مجموعه با اقتباس از رمان «بیست زخم کاری» نوشته محمود حسینیزاد و با نگاهی به نمایشنامه «مکبث» اثر ویلیام شکسپیر روایت شد. ساخته مهدویان از با قصه مهیج و جذابی که داشت از همان قسمتهای اولیه با استقبال مخاطبان مواجه شد، به این ترتیب نام «بیست زخم کاری» و خالق آن نیز بر سر زبانها افتاد. کلیت «زخم کاری» و بسیاری از اتفاقات آن مطابق با کتاب به تصویر کشیده شده بود، اما این دو اثر تفاوتهایی نیز داشتند. حسینیزاد نویسنده «بیست زخم کاری» در گفتوگویی نسبت به نگاه سریال به موضوع فساد اقتصادی انتقاد کرد و گفت این مسئله به یک خانواده کوچک محدود شده است. او همچنین با مقایسه شخصیتهای «مالک» و «سمیرا» در کتاب و سریال، توضیح داد شخصیتهایی که او نوشته است با کاراکترهایی که در سریال میبینیم متفاوت است. در نهایت «زخم کاری» مورد توجه مخاطبان قرار گرفت و به یکی از مهمترین مجموعههای نمایش خانگی تبدیل شد. مهدویان دو سال بعد ادامه این مجموعه موفق را با نام «زخم کاری: بازگشت» جلوی دوربین برد و اینبار سراغ شاهکار دیگری از شکسپیر نمایشنامه «هملت» رفت. «زخم کاری: بازگشت» برخلاف فصل قبل محبوب نشد و موفقیت فصل اول را تکرار نکرد.فصل سوم «زخم کاری» در حال تولید است، اما فعلا خبری درباره جزئیات قصه و اقتباسی بودن آن منتشر نشده است.
یاغی
دومین سریال اقتباسی که در نمایش خانگی منتشر شد «یاغی» به کارگردانی محمد کارت بود که اردیبهشت 1401 به نمایش خانگی آمد. این مجموعه با نگاهی به رمان «سالتو» نوشته مهدی افروزمنش تولید شد و درباره یک کشتیگیر جوان از طبقه فرودست جامعه بود که با حمایت مرد ثروتمندی به قهرمانی میرسید. روند اتفاقات «یاغی» و به ویژه پایانبندی آن با رمان «سالتو» تفاوتهای مهمی داشت، همچنین قصه سریال به اندازه «سالتو» تلخ نبود. علی شادمان، نیکی کریمی، پارسا پیروزفر، طناز طباطبایی و فرهاد اصلانی از بازیگران «یاغی» بودند. مهدی افروزمنش در گفتوگو با خبرآنلاین درباره اقتباس از رمان خود گفت برای ساخت «یاغی» از او اجازه گرفتند و قراردادی بسته شد، اما او و محمد کارت هیچ صحبتی درباره کتاب با یکدیگر نداشتند. پس از انتشار «یاغی»، رمان «سالتو» مورد توجه قرار گرفت و فروش آن بالا رفت. «یاغی» در مجموع سریالی قابل قبول بود، اما پایانبندی آن مخاطبان را ناامید کرد.
قطب شمال
تازهترین سریالی که قصه آن بر اساس یک کتاب روایت شده، مجموعه «قطب شمال» به کارگردانی امین محمودییکتاست. این مجموعه با الهام از رمان مشهور الکساندر دوما «کنت مونت کریستو» روایت شده است. جوانی به نام «همایون» با دسیسه رقیب عشقی خود، به زندان میافتد و از دختری که به او علاقه دارد، جدا میشود. «همایون» پس از سالها اسارت با تغییر هویت خود بازمیگردد تا انتقام زندگی و عشق از دست رفته خود را از «سامان» بگیرد. به زندان افتادن در روز ازدواج، خیانت رقیب عشقی، بازگشت و انتقام موضوعاتی هستند که در رمان «کنت مونت کریستو» نیز روایت شدهاند. ناگفته نماند «قطب شمال» با سریال سریال ترکیهای «ایزل» که آن هم با اقتباس از «کنت مونت کریستو» ساخته شده، شباهتهایی دارد. فرزاد فرزین، امیرحسن فتحی، آناهیتا درگاهی و نازنین بیاتی از بازیگران «قطب شمال» هستند. تا به حال چهار قسمت از این مجموعه منتشر شده است و «قطب شمال» فعلا نتوانسته مانند «یاغی» و «زخم کاری» سروصدایی راه بیندازد. باید دید این مجموعه در ادامه چه سرنوشتی پیدا خواهد کرد.
سووشون
نرگس آبیار پس از تجربههای موفقی که در سینما داشت، سال 1401 وارد نمایش خانگی شد و مجموعه «سووشون» را بر اساس رمان مشهور سیمین دانشور، جلوی دوربین برد. تصویربرداری این مجموعه تقریبا در سکوت خبری انجام شده، اما حواشی آن مانند ساخت و سازهایی در باغ عفیفآباد، تکذیب مشارکت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس در تولید و سرمایهگذاری پروژه و هزینه هشت میلیاردی برای ساخت هر قسمت از «سووشون»، نام این مجموعه را بر سر زبانها انداخته است. قصه کتاب در سالهای پایانی جنگ جهانی دوم و در شیراز میگذرد. باید دید پس از سریال موفق «خاتون»، اینبار «سووشون» چه روایتی از دهه 20 خواهد داشت. با توجه به سابقه نرگس آبیار در سینما و علاقه او به ادبیات، انتظارات از سریال اقتباسی او بالاست. بهنوش طباطبایی، هوتن شکیبا، میلاد کیمرام، سام درخشانی و ترلان پروانه، از بازیگرانی هستند که در «سووشون» ایفای نقش کردهاند. ستارههای حاضر در این سریال نیز شانس آن را برای دیده شدن بالا خواهند برد.
بامداد خمار
پس از پروژه سخت و پرزحمت «سووشون»، نرگس آبیار سراغ یک سریال اقتباسی دیگر رفت و کارگردانی «بامداد خمار» را برعهده گرفت. این مجموعه با اقتباس از رمانی معروف با همین نام نوشته فتانه حاج سیدجوادی، تولید میشود. پیش از آبیار نام کارگردانهایی مانند ابراهیم ایرجزاد، محمد رحمانیان و امیرحسین عسگری به عنوان کارگردان این مجموعه مطرح شده بود، اما با انصراف هرکدام از آنها از پروژه، تولید «بامداد خمار» به نتیجه نرسید و در نهایت نام نرگس آبیار در مقام سازنده این سریال اعلام شد. رمان قدیمی و مشهور «بامداد خمار» قصه عاشقانه عامهپسندی دارد، علاوه بر این طرفداران کتاب نیز مخاطب سریال خواهند بود، بنابراین «بامداد خمار» ظرفیت تبدیل شدن به سریالی پربیننده را دارد.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تعداد بازدید : 92
تلویزیون
پخش «سرزمین مادری 3» تا 2 ماه دیگر
فصل سوم سریال «سرزمین مادری» کمال تبریزی این روزها در مرحله پستولید است و به گفته سازندگانش تا دو ماه دیگر به آنتن نمیرسد.
به گزارش ایسنا، این روزها شبکه سه سیما اقدام به بازپخش فصل اول و دوم «سرزمین مادری» کرده است و این قسمتها هر روز ساعت ۱۸ روی آنتن میرود.
طبق گفتهی سازندگان، فصل سوم این سریال سیاسی تاریخی که شامل ۲۶ قسمت است، به دلیل حجم کار پستولید و اصلاحات، اواخر تیر ماه به آنتن میرسد.
«سرزمین مادری 3» مربوط به سال۵۴ تا ۵۷ است که انقلاب میشود و آغاز جنگ تحمیلی، صحنه پایانی این سریال خواهد بود.
زندگی شهید طهرانیمقدم سریال میشود
نگارش فیلمنامه سریال شهید طهرانی مقدم پس از دو سال تحقیق و پژوهش و همچنین با اقتباس آزاد از کتاب «مرد ابدی» نوشته معصومه سپهری، آغاز شد. جواد افشار گزینه اصلی کارگردانی این سریال است.
به گزارش صبا، نگارش سریالی با محوریت زندگی سردار شهید حسن طهرانی مقدم «پدر موشکی ایران» پس از دو سال تحقیق و پژوهش و همچنین با اقتباس آزاد از کتاب «مرد ابدی» به نویسندگی معصومه سپهری که به تازگی در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران رونمایی شد، آغاز شده است.
نویسندگی این سریال را مسعود کرمی برعهده دارد و قرار است، حسین ترابنژاد به عنوان مشاور فیلمنامه و حمید رضا مقدمفر به عنوان مشاور محتوایی با گروه تولید اثر، همکاری نماید. جواد افشار گزینه اصلی کارگردانی این سریال است که در صورت توافق، این سریال به کارگردانی او و تهیه کنندگی محمد رضا شفیعی تولید خواهد شد.
ارسال دیدگاه
ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.