فرمانده مرزبانی خراسان رضوی از تدابیر جدید برای مبارزه با مواد مخدر خبر داد
تعداد بازدید : 558
رصد قاچاقچیان از آن سوی مرز
سیدخلیل سجادپور- سرکردگان و عوامل قاچاق مواد مخدر از آن سوی مرزهای کشور، زیر چتر اطلاعاتی قرار می گیرند تا با شناسایی مسیرهای جدید، از ترانزیت محموله های مواد افیونی به کشورهای اروپایی و مرزهای این سرزمین جلوگیری شود.
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی روز گذشته با بیان این مطلب در گفت وگویی اختصاصی به خراسان گفت: شگردها و مسیرهای انتقال مواد مخدر از مزارع خشخاش کشور همسایه تا مرزهای ایران هر روز ابعاد گسترده و پیچیده تری به خود می گیرد و سوداگران مرگ برای رسیدن به مرزهای اروپا، از تجهیزات پیشرفته و مسیرهای جدید استفاده می کنند.
سردار سرتیپ دوم مجید شجاع افزود: به همین دلیل پلیس ایران برای جلوگیری از سونامی مواد مخدر در کشورهای دیگر و غرق نشدن جوانان در گرداب های خطرناک مواد روان گردان، به جانفشانی در مرزها می پردازد تا گوشه ای از «حقوق بشر» را در آن سوی دنیا به تصویر بکشد.
مقام ارشد مرزبانی خراسان رضوی همچنین با اشاره به تدابیر جدید برای مبارزه بی امان با سوداگران مرگ گفت: راهکارها و برنامه های پلیس در مرزهای کشور با توجه به رشد و گسترش روزافزون تجهیزات نوین و انواع و اقسام سلاح های پیشرفته ای که در اختیار عاملان ترانزیت مواد مخدر قرار می گیرد نیز همواره در حال تغییراست تا از انتقال محموله های مواد افیونی به کشور جلوگیری شود.
سردار شجاع که کوله بار سال ها تجربیات انتظامی خود را اکنون در مرزهای خراسان رضوی گشوده است، به کاهش شدید حمل مواد مخدر از مرزهای استان خراسان رضوی نیز اشاره کرد و افزود: کمترین میزان ورود مواد مخدر به خراسان از مرزهای استان خراسان رضوی صورت می گیرد چرا که قاچاقچیان مسیر انتقال را به استان های جنوبی و مرزهای آبی کشانده اند.
رئیس پلیس مرزبانی خراسان رضوی تصریح کرد: پلیس ایران، با تقدیم هزاران شهید از مرزهای زمینی، هوایی و دریایی محافظت می کند تا «بشریت» طعم آسایش را بچشد اما اروپاییان نیز باید به خاطر مردم کشورشان به یاری جمهوری اسلامی بیایند که در این زمینه اراده لازم را ندارند.
سرتیپ دوم مجید شجاع خاطرنشان کرد: طی هفت ماه گذشته بیش از 3 تن و 220 کیلوگرم مواد مخدر در مرزهای خراسان رضوی کشف شده که حدود 500 کیلوگرم آن مواد مخدر صنعتی بوده است. وی تاکید کرد: اکنون انتقال کوله باری مواد مخدر و به ویژه تریاک در مرزهای خراسان رضوی صورت می گیرد و درگیری های مسلحانه به شدت کاهش یافته تا جایی که امسال فقط چهار درگیری مسلحانه بین سوداگران مرگ و پلیس مرزبانی رخ داده است اما این درگیری ها در مرزهای شرقی و جنوبی کشور بیشتر است. با این حال مرزبانان جمهوری اسلامی با تقدیم جان خود، تلاش می کنند تا این مواد افیونی، جان انسان های دیگر را به یغما نبرد.
وی همچنین با ابراز نگرانی از گسترش مواد مخدر صنعتی، اضافه کرد: امروز سوداگران و سودجویان سومین تجارت پرسود دنیا سعی می کنند با تولید انواع و اقسام مواد مخدر روان گردان، به اهداف پلید خود برسند بنابراین جوانان کشور و دیگر انسان های آن سوی جهان باید هوشیار باشند تا در دام های خطرناک سوداگران مرگ گرفتار نشوند.
سردار شجاع به عوامل تاثیرگذار در انتقال مواد مخدر به مرزهای ایران نیز اشاره کرد و گفت: عواملی مانند کرونا، تقویت مرزبانی و گشت های انتظامی، روابط قومیتی در برخی مناطق مرزی و ... در کاهش یا افزایش حمل محموله های مواد مخدر به کشور تاثیرگذار است اما اکنون بیشترین حجم مواد مخدر از مسیر مرزهای دریایی است.
مقام ارشد مرزبانی خراسان رضوی تصریح کرد: ایران به دلیل همجواری با بزرگ ترین تولیدکننده مواد مخدر در جهان، در شرایط خاصی قرار دارد و مبالغ هنگفتی را برای جلوگیری از ترانزیت مواد مخدر هزینه می کند در حالی که کشور ما در تحریم قرار دارد اما «انسانیت» و «حقوق بشر» حکم می کند که ما با تقدیم خون عزیزان مان نگذاریم «بشریت» در معرض نابودی قرار گیرد.