وعده یک مقام مسئول؛ گوشت ۱۰ هزار تومان ارزان می شود
رئیس سازمان امور عشایر با بیان این که قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت قرمز ۷۵ هزار تومان است، افزود: با توجه به افزایش تولید صورت گرفته قیمت این محصول ۱۰ هزار تومان کاهش خواهد یافت. به گزارش تسنیم، کرمعلی قندالی در پاسخ به سوالی درخصوص دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار اظهار کرد: افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار داخلی به دلیل تفاوت قیمت این محصول در بازار ایران با کشورهای همسایه است و اشتیاق زیادی برای واردات دام ایرانی در این کشورها وجود دارد. وی در عین حال افزود: در چند ماه گذشته قیمت گوشت در مقایسه با گذشته در بازار کاهش یافته به طوری که هر کیلوگرم لاشه گوسفندی از 110 هزار تومان به 80 هزار تومان رسیده است.
قندالی ادامه داد: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت شقه گوسفندی 75 هزار تومان است که قیمت آن باید 10 هزار تومان کاهش یابد و به نظر میرسد با توجه به شرایط تولید این مهم محقق شود.
بازگشت به کار حدود ۵۰ هزار نفر در صنعت قطعه سازی
دبیر انجمن صنایع همگن نیرومحرکه و قطعهسازان گفت: داخلیسازی قطعات خودرویی با برپایی «میزهای تعمیق ساخت داخل» در وزارت صنعت آغاز شد و بر این اساس تاکنون ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر از نیروهای تعدیل شده صنعت قطعهسازی به سر کار خود بازگشتند. به گزارش ایرنا، «آرش محبینژاد» افزود: روند بازگشت نیروها از اوایل امسال و تزریق حدود چهار هزار میلیارد تومان نقدینگی به صنعت قطعهسازی آغاز شد که در ماههای گذشته و با برگزاری میزهای تعمیق ساخت داخل جانی تازه گرفته است. سخنان وی ناظر به تخصیص نقدینگی سال گذشته بانک مرکزی به خودروسازان است. چهاردهم بهمن سال گذشته «فرشاد مقیمی» معاون وقت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در نشست تخصصی کمیته خودرو از تخصیص چهار هزار میلیارد تومان به ایران خودرو و سایپا خبر داد.
بر این اساس، مقرر شد با محوریت بانک مرکزی، ۱۱ هزار میلیارد تومان در دو بخش ریالی و ارزی پرداخت شود که شامل چهار هزار میلیارد تومان و ۸۴۴ میلیون یورو بود. تاکنون بخش عمده مبلغ چهار هزار میلیارد تومان نقدینگی ریالی پرداخت شده، اما پرداخت ارزی به رغم ابلاغ بانک مرکزی به بانک ها و نیز به دلایلی از قبیل نبود ارز و مشخص نبودن نحوه بازپرداخت آن توسط قطعه سازان و خودروسازان انجام نشده است.
آغاز پیش درآمد 4 ساله تجارت آزاد با اوراسیا از 5 آبان
اظهارات قائممقام وزیر صمت در امور بازرگانی حاکی از آن است که قرارداد تجاری بین ایران و اتحادیه اوراسیا که از 5 آبان امسال اجرایی می شود، در مرحله اول به صورت تفاهم نامه تجارت ترجیحی است. پس از یک سال اجرای موافقت نامه، مذاکرات تجارت آزاد بین ایران و این اتحادیه آغاز خواهد شد که پس از سه سال باید به امضای موافقت نامه تجارت آزاد منتهی شود. به گزارش تسنیم، حسین مدرس خیابانی درخصوص پیوستن ایران به اتحادیه اوراسیا گفت: در گام اول هدف ما اجرایی کردن تفاهمنامه تعرفه تجارت ترجیحی است و در مراحل بعد به دنبال پیوستن به این اتحادیه هستیم. مدرس خیابانی بیان کرد: موافقت نامه موقت ترتیبات منطقه آزاد تجاری بین ایران و اتحادیه اوراسیا از 5 آبان ماه امسال اجرایی میشود. این موافقت نامه شامل 862 قلم کالاست که 502 قلم از آن ترجیحات اعطایی اوراسیا به ایران است و 360 قلم هم ترجیحات اعطایی ما به اتحادیه اوراسیا خواهد بود. وی اظهار کرد: پس از یک سال اجرای موافقت نامه، مذاکرات تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا شروع خواهد شد و ظرف سه سال باید درخصوص موافقت نامه تجارت آزاد مذاکره و آن را امضا کنیم.
یک منبع آگاه خبر داد
بازداشت مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام
مهر به نقل از یک منبع آگاه ادعا کرد: مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام به اتهام اخلال در نظام اقتصادی بازداشت شد. به گزارش مهر، یک منبع آگاه از بازداشت مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام خبر داد و گفت: این فرد به دلیل اخلال در نظام اقتصادی از طریق اخلال در مایحتاج عمومی بازداشت شده است. پرونده وی پیشتر در دادسرای کارکنان دولت تشکیل شده بود. گفتنی است پیش از این هم دو پرونده در خصوص گوشت مربوط به مفقود شدن پنج هزار تن گوشت تنظیم بازار و همچنین اخلال در نظام مایحتاج عمومی از سوی برخی دلالان و مدیران جهاد کشاورزی مطرح بود که تاکنون برای پرونده اول دادگاهی برگزار نشده است اما در پرونده دوم تعدادی از مدیران محکوم و روانه زندان شدند.